Ontdek onze verrassende tips voor het geven van het ultieme cadeau!

Ontdek onze verrassende tips voor het geven van het ultieme cadeau!

‘Hoe doe je dat toch steeds? Waar haal je de inspiratie vandaan?’. Een cadeau vinden voor wie je dierbaar is, lijkt vaak een beproeving.

Je overweegt iedere optie voor Valentijnsdag, Vaderdag, Moederdag,… Steeds weer hetzelfde liedje! Dan maar weer… Een cadeaubon? Nope, not today! Met deze tips wordt bevoordeeld je Valentijnscadeau gegarandeerd een succes.

De Ontvanger.

Een cadeau geven is eigenlijk een daad van ultieme liefde voor mij. Niets is mooier dan een goed bedacht cadeau dat écht impact maakt en iemand doet stralen!

Voor Valentijn gaf ik al eens kaas in de vorm van een hartje aan mijn moeder (die heeft ook wat liefde nodig natuurlijk). Denk aan Coeur de Neufchâtel of Cheddar in de vorm van een hartje. Ik verpakte het samen met een boeket bloemen- witte rozen. Daar is ze gek op. Het gaat eigenlijk allemaal om attentief zijn voor wie de persoon is waarvoor het cadeau bedoeld is.

 

Het Plan.

Ik gebruik vaak mijn notities op mijn mobiel om gedurende het hele jaar, altijd en overal, ingevingen te kunnen noteren. Want soms is een mensenbrein echt een zeef! Wanneer ik bijvoorbeeld opmerk dat mijn beste vriendin iets vertelt over haar weekendje zee en die lekkere wijn die ze heeft gedronken, noteer ik in mijn notities welke dat nu juist weer was. Of die zachte kaas on Frankrijk die ze maar niet meer kan vinden maar wel echt dol op was. En die baguette. Denk aan de details! Noteer ze, je bent jezelf er later dankbaar voor. 

Het Geduld.

Dan de grootste beproeving: je snavel kunnen houden over het verrassingscadeautje dat je gepland hebt. Die kleine notities die je hebt verzameld, geef je af in 1 geheel. De zelf-gebakken franse baguette waar je verdorie drie weken over gedaan hebt om de techniek eindelijk onder de knie te krijgen.

En waarom dan kaas?

Dit is iets waar de kaasliefhebber nooit aan gedacht zal hebben! Het verrassingseffect is gigantisch. Eigenlijk gaat het in een kaaswinkel om ‘affordable luxury’. Een cadeau met kaas is ook helemaal niet duur- in tegendeel. Best nog goedkoop.

En eeeeeeh met wat geluk, eten jullie het gewoon samen op. (‘Niet zo bedoeld hoor!’). I see you.

Liefs,

 

Madame Cathérine

Terug naar blog

Laat je gegevens achter voor meer informatie