Werkwijze en Tarieven

Werkwijze en Tarieven

Met een passie voor artisanale kazen, gastvrijheid en ontzorging. Iedere kaastasting is een unieke ervaring, die op maat wordt gemaakt- speciaal voor jou en/ of je bedrijf. 

Zowel evenementcatering als particulier in Nederland en België, vanaf 8 gasten.

Eerste contact 

Ik streef ernaar je binnen 3 uur na je aanvraag te contacteren.

In dit gesprek geef jij aan wat je wenst en wat je fijn vind. Word je graag volledig ontzorgd/wil je niks zelf beslissen? Ik neem je alles uit handen.

Specifieke wensen worden bekeken en besproken. 

Planning 

Ik stel je (telefonisch)  een aantal vragen, twee dagen na ons eerste contact. Zo word alles duidelijk, stel ik jou mijn menu voor en gaan we akkoord. 

Kaasspeurtocht - affinage 

Meteen daarna duik ik in mijn connectie-en kennissenkring om de beste kazen,dranken en andere bijpassende grondstoffen te voorzien voor onze bijzondere dag.  

Ondertussen affineer ik de beste, premium kazen met veel toewijding en vakkennis. 

Dag van de kaastasting 

Omdat alles zorgvuldig doordacht en gepland is, kun jij als organisator van de kaastasting heerlijk ontspannen en genieten van jullie bijzondere evenement op maat. 

Er zit geen tijdslimiet of druk op mijn werk. Het is mijn grootste plezier om aanwezig te zijn zolang de kaastasting duurt. Ik beantwoord graag alle kaasgerelateerde vragen! 

Richtprijs

Vanaf 65 euro per persoon (3 aangepaste dranken en 6 kaassoorten met al het extra garnituur- gemiddeld tijdsbestek; 1,5-2 uur)

Prijzen variëren naar gelang specifieke wensen van de aanvrager. 

Laat hier je bericht achter of neem telefonisch contact op 0031 6 83 50 71 85

 

Terug naar blog

Laat je gegevens achter voor meer informatie